Håltagning i Floraskolan – Miljörivarnas nya projekt

Fasad av trä och låg energiförbrukning – det är några av de saker som gör att nya Floraskolan i Skellefteå kommer att miljöcertifieras. Nu kan vi på Miljörivarna avslöja att vi blir en del av det stora bygget.

Arbetet med den nya Floraskolan i Skellefteå har efter årsskiftet börjat komma igång ordentligt. Tillsammans med NCC, som står bakom projektet, har Miljörivarna skrivit kontrakt gällande utförandet av all håltagning i det nya bygget. Floraskolan blir ytterligare ett i den långa raden projekt som presenterats under början av året

– Det är kul att vi får in nya uppdrag. Det visar att vi är på rätt väg med vår satsning, säger Johan Kvist, regionchef för Region Norr på Miljörivarna.

14 000 miljöcertifierade kvadratmeter
Skolan, som byggs på Morön i Skellefteå, kommer ha plats för 1000 elever från förskoleklass till årskurs nio. Det 14 000 kvadratmeter stora bygget kommer dessutom att tilldelas miljöcertifikat av Miljöbyggnad Silver efter färdigställandet.

Miljörivarnas arbete på plats drog igång redan i början av mars och kommer att pågå till början av sommaren. Floraskolan beräknas stå inflyttningsklar under höstterminen 2020.

Vi finns nära dig

Vi finns i hela landet och har resurser att utföra såväl stora som mindre uppdrag. Kontakta oss för att diskutera den lösning som passar din verksamhet bäst!