Miljörivarna får rivuppdrag på Ludvika lasarett

I dagarna har Miljörivarna i Dalarna kunnat presentera ett nytt uppdrag. Under våren genomförs arbete vid Ludvika lasarett – där asbestsanering, håltagning och lättrivning blir arbetsuppgifterna.

Projektet vid Ludvika lasarett är ett i raden av samarbeten som gjorts tillsammans med Byggpartner i Dalarna. Arbetet ute på plats har nyligen startats upp och förväntas vara färdigt lagom till sommaren. Miljörivarnas arbete blir dessutom första steget som tas för att förnya sjukhuset i Ludvika.

– Vi räknar med att projektet kommer ta fyra månader. Nu har vi precis påbörjat saneringen av asbest för att kunna påbörja rivningsarbetet. Därefter ska allt rensas ut och sedan kommer vi att göra ny håltagning för avlopp som möjliggör uppbyggnaden av nya vårdavdelningar, säger Dan Wahlsberg, platschef på Miljörivarna.

Ökande efterfrågan
Sedan förvärvet av Betongteamet, i slutet av förra året, har Miljörivarna utökat sitt tjänsteutbud – och teamet i Dalarna erbjuder nu kompletta paketeringar till kund. När det ska genomföras asbestsanering, håltagning och lättrivning vid Ludvika lasarett tilldelades därför Miljörivarna uppdraget av Byggpartner i Dalarna.

– Jättekul att vi fick förtroendet, vi ser en ökande efterfrågan av våra tjänster i och med att vi nu kan erbjuda fler tjänster till våra kunder. Vi har fått många nya förfrågningar, inte minst de senaste veckorna, avslutar Dan Wahlsberg.

Vi finns nära dig

Vi finns i hela landet och har resurser att utföra såväl stora som mindre uppdrag. Kontakta oss för att diskutera den lösning som passar din verksamhet bäst!