Miljörivarna förvärvar Betongteamet

Miljörivarna fortsätter att växa och förvärvar Betongteamet Riv & Håltagning i Bergslagen AB som har sitt säte Norberg. Därmed fortsätter bolaget sin expansion i Dalarna. Betongteamet har 15 anställda och omsätter cirka 17 MSEK.

– I och med förvärvet stärker vi vår marknadsposition ytterligare och vi är både stolta och glada över den kompetens och de möjligheter som förvärvet för med sig. Såväl Betongteamet som Miljörivarna ser en hög efterfrågan och jag ser fram emot fortsatt samarbete med ökad service och tillgänglighet gentemot våra kunder, säger Johan Nonnen, Regionchef Mitt i Miljörivarna.

Nya möjligheter
​Miljörivarna är en av Sveriges ledande aktörer inom håltagning, rivning och sanering. Med 10 kontor och cirka 250 medarbetare, från Luleå i norr till Simrishamn i söder, är företaget rikstäckande.

– Att vi nu går samman med Miljörivarna känns jättebra. Hela gänget kommer att fortsätta arbeta hos Miljörivarna och det skapar nya möjligheter för hela företaget. Marknaden är god och vi satsar nu tillsammans för fortsatt expansion, säger Magnus Bergman, vd på Betongteamet Riv & Håltagning i Bergslagen AB.

Fokus på hållbar utveckling
​– Vi har en fortsatt god tillväxt, både organiskt och via förvärv. Vår målsättning är att vara den ledande entreprenören när det gäller hållbar och miljöanpassad rivning och sanering på den svenska marknaden, säger Fredrik Eliasson, vd på Miljörivarna.

Miljörivarna är både miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 och 9001 och redovisar bolagets hållbarhetsarbete via hållbarhetsredovisning.

Om Betongteamet Riv & Håltagning
​Betongteamet grundades 1992 av Magnus Bergman. Bolaget har haft en stabil tillväxt genom åren och hela tiden utvecklat sitt koncept mot marknaden. Bolaget har mångårig specialisterfarenhet av komplicerad betong håltagning inom industri, byggbolag och bruksmiljö. Bolaget har sitt säte i Norberg med cirka 15 anställda och omsätter cirka 17 MSEK. Läs mer på ​www.betongteamet.se.

För mer information, kontakta:
​Johan Nonnen, Regionchef Mitt Miljörivarna, +46 (0) 709 25 63 28
​Magnus Bergman, vd Betongteamet Riv & Håltagning i Bergslagen AB, +46 (0) 703 21 17 55

Vi finns nära dig

Vi finns i hela landet och har resurser att utföra såväl stora som mindre uppdrag. Kontakta oss för att diskutera den lösning som passar din verksamhet bäst!