Två nya ledare på plats i Umeå

Miljörivarna rekryterar Markus Sandström och Richard Bygdén som ny platschef respektive ny arbetsledare i Umeå. Två förvärv som kommer att gynna både satsningen i norr och företaget i stort.

– Markus och Richard är välkända Umeåprofiler båda två när det kommer till rivningsarbete och håltagning. De är väldigt kunniga inom yrket och har samma mål och vision som resten av organisationen vilket känns fantastiskt bra, säger Johan Kvist, regionchef för Norra Norrland, om rekryteringarna.

Redo för marknaden
Miljörivarna har nyligen fått ansvar för flera större projekt i norra delarna av landet – däribland rivning och sanering av en tidigare förskola i Umeå samt totalrivning och sanering av det gamla valsverket hos SSAB i Luleå.

– Med Markus och Richard på plats kommer vi att få mer exponering ute på marknaden, vilket förhoppningsvis gör så att ännu fler potentiella uppdragsgivare får upp ögonen för oss framöver. Vi är alltid redo för fler utmaningar och uppdrag, säger Johan Kvist.

Rekryteringarna innebär att avdelningen i Umeå nu består av hela 23 medarbetare som kan ta sig an uppdrag av varierande slag – stora som små.

Vi finns nära dig

Vi finns i hela landet och har resurser att utföra såväl stora som mindre uppdrag. Kontakta oss för att diskutera den lösning som passar din verksamhet bäst!