Söker du jobb som sanerare?

Vi upplever en stor efterfrågan på våra tjänster inom rivning och sanering. Även om vi inte har någon ledig tjänst på din ort just nu är du välkommen att skicka in en spontanansökning till jobbet som sanerare på Miljörivarna.

För rätt person finns mycket goda möjligheter att utvecklas tillsammans med oss. Ange på din ansökan vilken ort som är intressant.

Sanerare
Förutom att du har kompetens och erfarenhet av sanering är du kommunikativ, har en prestigelös och flexibel inställning till arbetet samt en naturlig känsla för service. 

Du tycker om att lösa problem, är driven och gillar att se resultat av ditt arbete. För rätt person finns mycket goda möjligheter att utvecklas och växa tillsammans med oss.

Vi söker dig som har:
• Körkort B • Erfarenhet av kund- och personalkontakter och har lätt för att skapa förtroende • Branscherfarenhet

Asbest- och PCB-utbildning är meriterande, vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och driv.

Asbestsanerare
För att passa för tjänsten behöver du ha relevant kompetens och erfarenhet, en prestigelös och flexibel inställning till arbetet samt en naturlig känsla för service. 

Du tycker om att lösa problem är driven och gillar att se resultat av ditt arbete. För rätt person finns mycket goda möjligheter att utvecklas och växa tillsammans med oss.

Vi söker dig som har:
• Branscherfarenhet • Godkänd asbestutbildning • Körkort B • Starkt eget driv • Datorvana • Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, vana av att skriva rapporter är en merit liksom att du är resultatinriktad.

Extrapersonal skadesanerare
Med jämna mellanrum söker vi även skadesanerare som kan rycka in vid behov och som kan tänka sig att arbeta både kortare och längre perioder.

Du får gärna ha tidigare erfarenhet av skadesanering och ett starkt eget driv. Du är kommunikativ, har en prestigelös och flexibel inställning till arbetet samt en naturlig känsla för service. Du tycker om att lösa problem och jobba fysiskt med kroppen. 

Låter det intressant är du varmt välkommen att skicka en ansökan med cv via formuläret som du hittar här.

Ange även vilken ort som är aktuell för dig.

Vi finns nära dig

Vi finns i hela landet och har resurser att utföra såväl stora som mindre uppdrag. Kontakta oss för att diskutera den lösning som passar din verksamhet bäst!