Ta del av Miljörivarnas hållbarhetsredovisning 2019

Miljörivarnas hållbarhetsredovisning för 2019 finns nu att ladda ner här på hemsidan. I redovisningen presenterar vi året som gick och beskriver hur vi bidrar till en långsiktig hållbar utveckling.

Klicka här för att ta del av Miljörivarnas års- och hållbarhetsredovisning för 2019.

Vårt hållbarhetsarbete har utvecklats vidare under 2019 och vi fortsätter profilera oss inom miljö och hållbarhet, och som den ledande aktören inom håltagning, rivning och sanering.

Organisationsförändringar har genomförts i nästan alla regioner, förändringarna har nu börjat sätta sig och vi har en verksamhet som är trygg och stabil. 

Utbrottet av covid-19 påverkar även vår verksamhet, många projekt har blivit skjutna på tiden och vi har fått ändra på vissa rutiner i hur vi jobbar. Trots allt så rullar verksamheten på bra och i norr, där vi har vår skadeverksamhet, kan vi idag erbjuda sanering av covid-19. 

Implementeringen av ett nytt affärssystem har pågått under året och kommer fortsätta under första halvan av 2020. 

Under året har vi även genomgått uppföljningsrevision och vi är fortsatt certifierade enligt de båda standarderna ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015.  

Vi finns nära dig

Vi finns i hela landet och har resurser att utföra såväl stora som mindre uppdrag. Kontakta oss för att diskutera den lösning som passar din verksamhet bäst!