Affärsidé

Miljörivarna skall vara det naturliga förstahandsvalet eftersom vi erbjuder branschledande kompetens och kvalitativa tjänster inom alla typer av rivning, sanering och håltagning i Sverige.

Vision

Vår vision är att vara Sveriges ledande aktör inom rivning, sanering och håltagning. Vi arbetar för en hållbar samhällsutveckling samtidigt som vi ger våra kunder god service och en hög kvalitet på alla tjänster som vi utför.

​Vi erbjuder miljöanpassade och resurseffektiva lösningar som vi skräddarsyr efter kundernas behov. Detta kan vi göra tack vare en väl anpassad maskinpark och framför allt – tack vare våra välutbildade och engagerade medarbetare!

Våra värderingar

På Miljörivarna agerar vi enligt våra tre värderingar:

Enat Ansvar för resultatet
Vi tar ansvar för kvalitet, miljö och säkerhet i alla delar av uppdragen. Målet är att du som kund alltid ska vara nöjd med de tjänster vi utför åt dig.

Entreprenörskap i hela affären
Vi har ett starkt kundfokus, hög tillgänglighet, stor flexibilitet, ständig metodutveckling och en effektiv organisation.

Personligt engagemang i varje uppdrag
Vi bygger goda långvariga kundrelationer och verkar för ett internt klimat som skapar möjligheter för individen.
Genom att alltid verka enligt dessa tre värderingar blir vi en mervärdesskapande partner för våra kunder.

2018-06-14

Vi finns nära dig

Vi finns i hela landet och har resurser att utföra såväl stora som mindre uppdrag. Kontakta oss för att diskutera den lösning som passar din verksamhet bäst!